lørdag den 25. februar 2012

en stille Søndag...

så er det tid til at skrive lidt igen og der er faktisk en del at skrive om. I går lagde vi ude med at vaccinerer får fra morgen stunden, jaja så er det også prøvet. hen på eftermiddagen blev vi så enige om at vi skulle ind og se speedyway om aftenen og speedyway på New Zealand er ikke rigtig det samme som hjemme. man køre i fem forskellige klasser hvor kun en af dem foregår på motorcykler resten er i bil og man køre 15 omgange istedet for fire. men før vi tog afsted til det skulle vi lige pille et hegn ned og have et par øl hos Tom. efter speedway tog vi så på pub inde i byen og det var faktisk ikke så dyrt som man kunne frygte, omkring 125 kr. for en kande øl. I dag da vi havde kommet os over de værste tømmermænd har vi slagtet to får, så det er en ting mere at skrive på sit CV. vejret her nede er stadig skønt og jeg er ved at få en ret god solbrun kulør.
ja lige et billede af slagter mester Jakobsen.
men ja det er vidst alt for nu, vi skrives.

torsdag den 23. februar 2012

Manuelt arbejde... not my thing...

så er der gået endnu en dag og mens jeg venter på at aftensmaden skal blive klar tænkte jeg at jeg lige ville skrive lidt.
vi startede dagen idag med at stakke noget der mindede om et lastvognslæs af planker og plader og lignende fordi, ja det rodede. Her i eftermiddags har vi så fået afhornet de alle sidste kalve (forhåbentligt jeg synes de bliver ved med at finde flere hele tiden). og såvidt jeg har forstået så står den på arbejde med fårende i morgen hvilket i bund og grund indebære at få dem og i en mindre fold og klippe det uld der sidder lort i af dem så de professionelle klippere kan kommer til at klippe dem uden at skulle tænke på det... jojo det skal nok blive godt.
jeg nyder virkelig stadig væk at være hernede og igen idag har vejret været skønt hvis man lige ser bort fra at det blæser en hel pelikan her oppe på bjerget. men det er vidst at fra mig nu, jeg håber ikke i savner mig alt for meget hjemme. vi skrives.

tirsdag den 21. februar 2012

av av av...

saa er endnu en dag gaaet og jeg har faaet en flok nye oplevelser der i blandt den at vejret her ned kan skifte meget kraftigt meget hurtigt hvilket mine krebse roede arme og nakke kan bevidne om. Patrick og Mette de to andre danske woofers der er kommet her ned er ganske flinke mennesker, dog med begge med en del mere landbrugs erfaring end mig... ja jeg ved godt man ikke rigtigt kan have mindre.
vi har idag haft endnu en dags arbejde med kalvene, med afhornning, men jeg er nu selv ved at blive ret handig til det... (hvis jeg selv skulle sige det).
Rachel og Jim som jeg er her ovre hos er to fantastiske mennesker med virkelig god humor, og bare i det hele tagat rare at vaere sammen med, og Rachel er langt fra talentloes i et koekken, heldige mig.

i morgen staar den paa arbejdet med faar og jeg haber vejrudsigten tager fejl for jeg maa tilsta at regnvejr ikke rigtigt staar oeverst paa min oenske liste lige nu.

men jeg tror vidst det var alt for nu, vi skrives.

søndag den 19. februar 2012

mens vi venter...

Ja nu sidder jeg her ved sammen med Jim, Tom og Adelin, Toms Kæreste, og venter på en vogn der skal komme og hente ti red deers. så jeg må tilstå jeg mest lige skriver for at få lidt tid til at gå.

Det er helt vildt fedt her nede jeg er vild med naturen her, det er lidt underligt at se palmer og fyretrær næsten ved siden af hinanden, men jeg skal nok vende mig til det. jeg var med ude og drive kvæg sammen igår og hold op hvor var det fedt at se Tom og Jim på hver deres heste piftene efter hundene og se hvordan de har kontrol over det hele. og selvfølgelig fik jeg ikke mit kamera med ud da de var igang... flot Emil...
Jeg må tilstå jeg er begyndt at mærke jeg er langt hjemme fra, eller faktisk kun rigtig på mad fronten, (ingen kommentarer der tak). for jeg må tilstå jeg savner et stykke rugbrød helt vildt meget og en skål havre gryn ville nu heller ikke gøre noget. men jeg må jo nok se i øjnene at jeg kommer til at undvære det.
men det var vidst alt for mig nu.

nååh ja foresten der kommer ikke lige så mange billeder på bloggen, internette her ude er ikke så voldsomt hurtigt her oppe.
men jeg smutter ind og ser film med de andre... vi skrives...

fredag den 17. februar 2012

Gisborne

Så er jeg efter en alt for lang rejse og en overnatning ved Anne i Hamilton ankommet til Gisborne, Jeg har fået et bad lidt at spise og kan ligeså stille høre det opredte dobbelt seng kalde på mig. og den kalde højt...

Jeg bor her med Rachel og Jim, og er blevet hentet af deres Datter Lissy inde i Gisborne by idag. Her er i øjeblikket en anden woofer end mig en pige der heller Laura, men så vidt jeg lige har forstået det så smutter hun videre på mandag. hvor der så til gengæld kommer to danske woofers her over.

jeg tror mere eller midere det bliver alt fra mig fra nu af og så tror jeg, jeg vil suse ind i seng. men i skal da lige have et billede af udsigten. jeg undskylder på forhånd kvaliteten jeg er stadig ikke helt blevet venner med indstillingerne på mit kamera...
vi skrives :-)

mandag den 13. februar 2012

før afgang

Nu sidder jeg her to dage før jeg skal afsted sammen med min kæreste og ser hvordan de sidste brikker falder på plads. Jeg har fået købt et nyt kamera og skal til at have printet diverse fly og busbiletter ud.
i det hele taget mangler der ikke meget før jeg er klar til at drage afsted.
så nu skal det faktisk bare se at blive onsdag så jeg kan komme afsted og se at få selve rejsdelen overstået, jeg ser ikke ligefrem, frem til at skulle rejse i det meste af to døgn og overnatte i Dubai.

men det var alt fra nu jeg skal nok prøve at opdatere rimeligt tit så i kan følge med hjemme fra...

MVH Emil vi skrives.